• Уеб програмиране

  Ние разработваме уеб базирани софтуерни решения, спрямо изискванията на нашите клиенти, с което им помагаме да оптимизират бизнеса си и да увеличат своите приходи.

  Уеб базираният софтуер съхранява цялата информация в cloud хостинга и може да го достъпите от всяка точка по света.

  Нашите услуги и умения

Уеб програмиране

  Услуги

  Миграция на данни

  Ние сме помогнали на много клиенти да сменят платформата на уеб сайта си с такава, която ще бъде по-полезна за бизнеса им. Присъедини се към тях! Независимо дали е ниша или конкретен продукт - ние можем да мигрираме всички данни за вас.

  Поправяне на бъгове

  Не се задоволявайте с проблемен уеб сайт. Обърнете се към нас и ние ще фиксираме всички бъгове във вашата система, за да работи тя безпроблемно и да бъде печеливша за бизнеса ви.

  IT outsourcing

  Ideo предлага аутсорсинг услуги, което е най-бързия и лесен начин да изпълните Вашият IT проект - като наемете екип от разработчици, които не се намират във Вашият офис. Предлагаме софтуерна разработка, системна/мрежова администрация, тестване на софтуер.

  Умения

  JavaScript

  През 2017 г. над 40% от всеки уеб сайт се състои от JavaScript и ние имаме богат опит с него, включително библиотеки AngularJS, jQuery, ExtJS и AJAX.

  PHP/MySQL

  Ние сме специалисти в проектирането и изграждането на уеб базиран PHP/MySQL софтуер. Имаме опит и с по-популярните MVC и OOP работни среди - Yii Frameowork, CodeIgniter, Laravel, Zend Framework, CakePHP.

  HTML5/CSS3

  Като програмисти, наша основна задача е да следим последните изисквания и обновления в програмните езици. Чрез HTML5 и CSS3 можем да изграждаме адаптивни/мобилни сайтове или просто да анимираме отделни елементи.

  UI/UX

  Предлагаме услуги и консултации по ползваемост, UX дизайн и оптимизиране на съдържание за уеб. Помагаме на нашите клиенти да увеличават печалбите си като предлагат удобни и лесни услуги и сайтове на своите потребители.

  Mobile/Responsive

  Над 50% от потребителите посещават сайт чрез мобилно устройство, затова ние изграждаме най-добрите мобилни или адаптивни сайтове. В последните ни проекти използваме активно и проекта Accelerated Mobile Pages.

  Microdata (HTML)

  Бъдещето на SEO оптимизацията се състои в правилното изграждане на сайта. Ние следваме последните изисквания на Google за маркиране на данните на сайта чрез Microdata - RDFa и JSON-LD.

  Заявете обажданеmail