• Корпоративен хостинг

  Предлагаме корпоративен хостинг с денонощно наблюдение за бизнес клиенти със специфични изисквания. Нашите сървъри са разположени в Германия и разполагат със 128 GB DDR3 RAM, SATA и SSD хард дискове, водно охлаждане.

  Разгледайте параметри и услуги

Корпоративен хостинг

  Сървърни параметри

  CPU

  Нашите сървъри разполагат с едни от най-мощните процесори - Intel® Core™ i7-3930K Hexa-Core, които отговарят на най-високите изисквания за скорост на обработката.

  RAM

  Разполагаме със сървъри оборудвани с 64 GB DDR3 RAM или 128 GB DDR3 RAM, което позволява на нашите клиенти да имат повече от 40 сайта на сървъра си.

  SSD хард диск

  За по-бързо четене на информацията и добра скорост на сайтовете, сървърите ни са оборудвани с SSD хард дискове, като разполагаме с неограничено пространство за съхранение.

  Хостинг услуги

  Сървърна администрация

  Техническият ни екип се състои от програмисти и системни администратори, които могат да извършват цялостна системна администрация на Windows и Linux сървъри.

  Денонощен мониторинг

  Наблюдаваме нашите сървъри денонощно и реагираме до 3 минути при технически проблем. Ежеседмично извършваме сканиране на сървърите ни за наличие на зловореден код.

  Ежедневен backup

  Съдържанието на нашите клиенти се копира веднъж дневно на отдалечени сървъри и се съхранява 14 дни. При нужда от възстановяване, архивът може да бъде възстановен до 3 минути.

  Заявете обажданеmail