• Уеб програмиране

  Ние разработваме уеб базирани софтуерни решения, спрямо изискванията на нашите клиенти, с което им помагаме да оптимизират бизнеса си и да увеличат своите приходи.

  Уеб базираният софтуер съхранява цялата информация в cloud хостинга и може да го достъпите от всяка точка по света.

  Вижте повече информация
 • Дигитален маркетинг

  Дигиталният маркетинг е услуга, създадена, за да помага на бизнеса. Той се използва за популяризирането на продукти и услуги чрез рекламни канали – социални мрежи, Интернет, радио, телевизия и др.

  По този начин продукта или услугата на вашият бизнес достигат по-лесно и бързо до крайния потребител, като затвърждават доверието и постоянството в интереса му.

  Вижте повече информация
 • Корпоративен хостинг

  Предлагаме корпоративен хостинг с денонощно наблюдение за бизнес клиенти със специфични изисквания. Нашите сървъри са разположени в Германия и разполагат със 128 GB DDR3 RAM, SATA и SSD хард дискове, водно охлаждане.

  Вижте повече информация

Един екип. Много решения.

Ние ще ви помогнем да разширите бизнеса си чрез Интернет.

Уеб програмиране

Нашият екип от програмисти е специализиран в уеб програмирането и може да изгради всякакъв софтуер - от обикновен уеб сайт до вътрешни фирмени CRM системи. Разбираме от PHP5, MySQL, JavaScript, HTML5, CSS3, UI/UX, включително библиотеки и работни среди.

Дигитален маркетинг и SEO

Ние сме специалисти в управлението на страници във Facebook, Google Plus, Twitter и Instagram. Знаем как да достигнем повече клиенти, които да останат постоянни фенове на марката. Знаем и как да SEO оптимизираме всеки сайт, за да бъде сред първите резултати при търсене.

Корпоративен хостинг

Корпоративният хостинг е насочен към клиенти, които имат специфични изисквания и нужди и имат проблеми с използването на стандартните хостинг планове. Нашите сървъри се наблюдават денонощно от системни администратори и имат ежедневен backup с възможност за възстановяване до 3 минути.

Заявете обажданеmail